Reiseblogg fra Travellerspoint

Et og annet om Russland

Litt morsomme ting om Saint Petersburg

Jeg sitter nå i Italia hvor det er null internett å oppdrive !!! derfor har det tatt så lang tid å få bloggene mine ut! Klarte selvfølgelig ikke å la vær å skrive... Skal komme meg til en internett cafe på et tidspunkt... Det har jeg fått gjort når dette er kommet ut ;)

Før jeg begynner på Italia må jeg skrive litt mer om St Petersburg som er en av mine nye yndlingsbyer! Det er mye rart å se i St Petersburg som man legger merke til etter hvert. Noe av det første er stillettheler! Russiske jenter er helt avhengige av stillettheler. Veldig høye stillettheler... Noen går pent men, andre går som kuer med vrikk i ankelene i alle skritt (auau!)

En annen ting er at russiske jenter drikker øl med sugerør?
Why?... Det gjør man bare på tull! (hint hint Christina)

_l_med_sug..ssland_.jpg
Observert mens vi sto i kø. (legg merke til skiltet i bakgrunnen.. Tepemok)

En annen ting er at det ikke er striper i veiene. Det er plass til så mange biler det er plass til. Trafikken er egentlig ganske sprø, men jeg tenkte ikke så mye over det. Fotgjengeroverganger er så og si et fremmedord!

tigger.jpg
En veldig russisk mann...

Det beste med Saint Petersburg er ...... PANNEKAKER!
De har verdens beste pannekaker! Min yndligs pannekake er med kylling. Sykt godt! Totalt ubeskrivelig! Hadde en liten oppdagelses tur hvor jeg tok t-banen alene inn til byen, og gikk rundt. (det gikk supert) T-bane rulletrappene er forresten eviglange! På vei hjem til hotellet stoppet jeg innom min nye yndlings ”fastfood kjede” Tepemok (uttales Teremok fordi p=r) og fikk med meg en takeaway kylling pannekake. Mmmmmmm.....

Tepemok__u..eremok_.jpg
Her er det seriøs pannekake spising

VERDENS_BE..EKAKER_.jpg

Dill kan brukes til alt ! Det mener i hvertfall Russerene. Liker du ikke dill så får du et problem i Russland.
De mener som min kollega Snorre sier ” Dill er livet! ”

Dill bilde...
Dill.jpg

hehe.... var bare nødt. Trenger det forklaring?
Md_donalds_p__russisk.jpg

En annen morsomhet er at Russere er veldig overtroiske. Horoskoper er viktig lesestoff! Hvis noen tråkker deg på foten, må du tråkke tilbake, hvis ikke bringer det ulykke. Det har nok vært mange fortvilte Russere som har prøvd å få turistene til å tråkke tilbake. Eller forvirrede turister som tenker” jeg tråkket jo ikke med vilje” når de plutselig får et tråkk tilbake på tåa.

Gorka et nok et morsomt fenomen. Nå man ser et nygift par som er ute på foto seanser (de er overalt) bør man rope Gorka. Da er de nødt til å kysse for å ikke bringe ulykke over ekteskapet hehe.... GORKA GORKA GORKA!

GORKA_.jpg

Da forlater jeg Russland og Italia (+ San Marino) er neste land ut :)

Skrevet av KineAgathe 13:50 Arkivert i Russland

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint